• 1.jpg
© 2016 Phimex B.V. - Webdesign & CMS by GraagGoedOnline.nl - Sitemap

 

PHIMEX DOUANE EXPEDITEURS MAASDIJK, UW ALLROUND DOUANE EXPEDITEUR

Welkom bij Phimex Douane Expediteurs Maasdijk. Als onafhankelijk douane expediteur staan we opdrachtgevers al sinds 1994 bij als het gaat om import en export. Phimex Maasdijk opereert met kennis van zaken. Bovendien zijn we een expediteur die verder gaat. Naast import- en exportdocumentatie kunt u bij ons ook voor fiscale vertegenwoordiging terecht. Wij zijn gespecialiseerd in de AGF-branche. Als u groente en fruit wilt importeren of exporteren, kunnen we u optimaal adviseren en begeleiden.

Namens u verzorgen we alle douaneverplichtingen: van alle voorkomende douane aangiften, betaling van invoerrechten en BTW tot aangifte van Intracommunautaire Transacties (ICT), Intracommunautaire Leveringen (ICL) en registratie van statistische gegevens (IRIS).

Tevens verzorgen wij Eur 1 documentatie, CvO afgifte, Client import/export en aanvraag voor wat betreft BTI ( Bindende Tarief Inlichting )

Wij investeren voortdurend in automatisering, want wij willen dat u de beste logistieke en administratieve oplossing krijgt op douanegebied. Echter ligt de sleutel van uw succes bij de kennis van en ervaring met douanezaken. Phimex Maasdijk kan u dit bieden. Onze declaranten staan altijd voor u klaar. Zij kennen uw bedrijf en hebben kennis van de bij uw bedrijf behorende douane oplossingen. Voor al uw vragen en informatie kunt u altijd rechtstreeks contact met hen opnemen.